Първоначално публикувано от myato
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойде зимата и ме накара да се замисля
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеМоята е австрийска и го има има и подгрев на гЪзо но не работи, аега ще активирам печката и после се заемам със седалките в Събота ще кача снимки как ще го направя ръчно с помоща ecotroniс с модулче против забравяне. И трябва да измисля каъде да сложа копчетата да не е грозноAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеПонеже всички снимки са от 156 фейс, при 147 фейс,мястото на предпазители,релета и букси идентични ли са?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
За съжаление нямам и помен от въпросната инсталация....абс.нищо.Та поне съм спокоен,че имам подгрев на антифриза на 220 волта.Въпросния подгрев си има термостат + печка духалка(1400вата) в купето,която също е на ток.Та ще си остана с тия неща....пак е нещо,че не ми се мисли при -20.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Вчера прочетох и аз , сутринта след работа в 7 лежах под колата ( вие сте виновни).
Имам една сива и една синя букса. + въпросния преходник.
Пишете ме и мен в разследването.
И има ли някой с Аутоделта дето му се занимава да видим дали съм активиран?
ПоздравиAlfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеВчера прочетох и аз , сутринта след работа в 7 лежах под колата ( вие сте виновни).
Имам една сива и една синя букса. + въпросния преходник.
Пишете ме и мен в разследването.
И има ли някой с Аутоделта дето му се занимава да видим дали съм активиран?
Поздрави
haljscho има аутокома ама е в Пловдив .. и аз търся човек с нея да ми ги активираAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
При мен не успя да се активира,и минавам на ръчно управление,а по нататък ще сложа подгрев със свещи което е по добрия вариант!
калорифера не топли бързо!
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеПри мен не успя да се активира,и минавам на ръчно управление,а по нататък ще сложа подгрев със свещи което е по добрия вариант!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеПри мен не успя да се активира,и минавам на ръчно управление,а по нататък ще сложа подгрев със свещи което е по добрия вариант!
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
Покажете тея букси за 220 в какви са и къде се намират и аз намерих 2 в левия подкалник и незнам за какво са!156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Я кАжи за печката сега, какво има към нея, всичко комплект или ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Здравейте, извинявам се че се намесвам в темата, но имам въпрос към колегата undy. Ако е възможно да дадеш малко повече инфо за този подгрев на 220 в? Най вече ме интересува от къде си го купил, защото и аз си търся нещо такова.
ПОЗДРАВИ!!!Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Comment
Comment